De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.
Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?
1980
De eerste fruitsalades en rauwkostsalades komen in het assortiment.
1989
Zoon Eric werkt nu full-time mee in het bedrijf, nadat hij bij verschillende groentespeciaalzaken gewerkt heeft. Er wordt voorzichtig gestart met het koken van stoofpeertjes, aardappels en appelmoes.
1994
Zoon Jos, jarenlang bij een grootwinkelbedrijf in de confectie werkzaam geweest, werkt nu ook in het bedrijf. Conserven en levensmiddelen verdwijnen langzaam uit het assortiment, terwijl de vraag naar kant en klaar steeds groter wordt.
1995
Verbouwing van snij en kookkeuken. Stamppotten, soepen en salades kunnen nu op een professionele manier bereid worden.
2000
Na een grote verbouwing is het winkelvloeroppervlak verdubbeld, de uitstraling weer helemaal up-to-date en het assortiment helemaal van deze tijd. Een ruime keuze aan eerste kwaliteit aardappels, groenten en fruit, maar ook een kant en klaar assortiment om van te watertanden. Stamppotten, maaltijden, soepen, salades en rauwkost, alles uit eigen keuken en ouderwets lekker.
2002
Invoering van de euro, vanaf nu is het bij Bulters ook mogelijk om met PIN of CHIP te betalen.
2003
Na een grondige inspectie door de VAST-groep ontvangt Bulters de kwaliteitscertificaten voor de volgende onderdelen; hygiëne winkel en snijkeuken, rauwkost en salades, maaltijden en traiteur en fruitschalen.
2005
Bulters is winnaar van "de Rauwkostbokaal" met de lekkerste salades van Nederland. Later dat jaar wordt Bulters winnaar van de Zilveren Appel en finalist in de wedstrijd "Beste Groenteman van Nederland".
2006
Na een grondige verbouwing van de snij- en kookkeuken, is Bulters klaar voor de toekomst. De vraag naar kant en klaar artikelen neemt nog steeds toe. Hygiëne en gemak zijn de sleutelwoorden in deze keuken. In september wint Bulters de wedstrijd "Beste Groenteman van Nederland". In het juryrapport worden de hygiëne, de gezellige sfeer, het uitgebreide assortiment en de bijzondere hoge kwaliteit van de bereide producten bij Bulters geroemd.
2009
Op de vakbeurs tijdens het Nederlands Kampioenschap Salades maken won Jos Bulters junior De Tasty Salad Trofee, hij maakte daar de lekkerste salade van Nederland.
Een tropische salade met mango en gerookte kip, een salade om de vingers bij aftelikken