Bulters de Groentenspecialisten

Maasstraat 12
2025 RL Haarlem
(023) 537 32 71
(023)5387722

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?

285B7AFD-8F89-4FE5-A9F9-F038D275CEDF

Onze winkel

Bent u al eens in onze winkel geweest? Neem hier alvast eens een digitaal kijkje.

Van kant-en-klare maaltijden, salades en de lekkerste groente en fruit. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Vroeger en nu

Onze winkel heeft een rijke historie. De winkel is in 1964 geopend en de loop van de tijd enorm veranderd.

1964
Jonge ondernemers Jos en Cili Bulters beginnen een groenten- en fruitwinkel. Een traditionele buurtwinkel in Haarlem Noord, met op iedere hoek van de straat een winkel. Assortiment bestaat uit groenten, fruit, aardappels, conserven en levensmiddelen.

1969
Uitbreiding van winkel met snijkeuken, koelcel en pakhuis.

1975
Andere buurtwinkels op de hoek sluiten, Bulters groeit door en is nu solitair gevestigd.

1980
De eerste fruitsalades en rauwkostsalades komen in het assortiment.

1989
Zoon Eric werkt nu full-time mee in het bedrijf, nadat hij bij verschillende groentespeciaalzaken gewerkt heeft. Er wordt voorzichtig gestart met het koken van stoofpeertjes, aardappels en appelmoes.

1994
Zoon Jos, jarenlang bij een grootwinkelbedrijf in de confectie werkzaam geweest, werkt nu ook in het bedrijf. Conserven en levensmiddelen verdwijnen langzaam uit het assortiment, terwijl de vraag naar kant en klaar steeds groter wordt.

1995
Verbouwing van snij en kookkeuken. Stamppotten, soepen en salades kunnen nu op een professionele manier bereid worden.

2000
Na een grote verbouwing is het winkelvloeroppervlak verdubbeld, de uitstraling weer helemaal up-to-date en het assortiment helemaal van deze tijd. Een ruime keuze aan eerste kwaliteit aardappels, groenten en fruit, maar ook een kant en klaar assortiment om van te watertanden. Stamppotten, maaltijden, soepen, salades en rauwkost, alles uit eigen keuken en ouderwets lekker.

2002
Invoering van de euro, vanaf nu is het bij Bulters ook mogelijk om met PIN of CHIP te betalen.

2003
Na een grondige inspectie door de VAST-groep ontvangt Bulters de kwaliteitscertificaten voor de volgende onderdelen; hygiëne winkel en snijkeuken, rauwkost en salades, maaltijden en traiteur en fruitschalen.

2005 
Bulters is winnaar van "de Rauwkostbokaal" met de lekkerste salades van Nederland. Later dat jaar wordt Bulters winnaar van de Zilveren Appel en finalist in de wedstrijd "Beste Groenteman van Nederland".

2006
Na een grondige verbouwing van de snij- en kookkeuken, is Bulters klaar voor de toekomst. De vraag naar kant en klaar artikelen neemt nog steeds toe. Hygiëne en gemak zijn de sleutelwoorden in deze keuken. In september wint Bulters de wedstrijd "Beste Groenteman van Nederland". In het juryrapport worden de hygiëne, de gezellige sfeer, het uitgebreide assortiment en de bijzondere hoge kwaliteit van de bereide producten bij Bulters geroemd.

2009
Op de vakbeurs tijdens het Nederlands Kampioenschap Salades maken won Jos Bulters junior De Tasty Salad Trofee, hij maakte daar de lekkerste salade van Nederland.
Een tropische salade met mango en gerookte kip, een salade om de vingers bij aftelikken

Routebeschrijving

Bent u nog nooit bij ons geweest? Dan wordt dat echt eens tijd! Kom snel eens een kijkje nemen in onze winkel. Hier vindt u een routebeschrijving, zodat u onze winkel gemakkelijk kunt vinden. Wij verwelkomen u graag in onze winkel!

Waar kunt u ons vinden?
U vindt ons in Haarlem Noord. Komt u uit de richting van Santpoort, dan rijd u de Rijksstraatweg voorbij winkelcentrum Marsmanplein, en gaat dan de derde straat rechts (voor chinees restaurant Sense of Asia).

Komt u uit de richting van het centrum, dan rijd u de Rijksstraatweg de Jan Gijzenkade (Haarlem Stadion) over en gaat dan de tweede straat links. 

Bulters de Groentenspecialisten

Maasstraat 12
2025 RL Haarlem
(023) 537 32 71
(023)5387722
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag Gesloten
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten